info@wijgaanonline.be

6 redenen waarom je online moet gaan!

Waarom zou ik online gaan?


Zoveel bedrijven geloven er niet in dat er een reden is om online te zijn, of ze zijn in ieder geval aanwezig op sociale media en denken niet dat het nog beter is om meer te groeien. Dit zijn 6 redenen waarom jou bedrijf online moet gaan


1. Mensen zoeken naar je bedrijf

Nog niet zo lang geleden gebruikten bedrijven telefoonboeken als één van hun advertentie bronnen, in combinatie met kranten, folders, tijdschriften, radio en andere lokale bronnen, zouden bedrijven veel geld uitgeven om hun potentiële klanten te bereiken. Maar nu kan men eenvoudig het merk, product of de service online opzoeken. Maar als u daar niet tussen staat zullen potentiële klanten met een ander bedrijf in zee gaan. Wist u dat 6 op de 10 potentiële klanten verwachten uw bedrijf, dienst of product op z’n minst online te vinden. Nog een leuk weetje 81% van het koopproces begint online met een zoekopdracht!


2. Uw concurrenten zijn er al

De kans is groot dat uw concurrenten al online zijn. En zoals hierboven vermeld, begint 81 van het koopprocess met een zoekopdracht, wat kan beteken dat u een heel groot deel van de markt verliest als u niet online bent.


3. Lage advertentie- en marketingkosten

Begrijpen wie uw doelgroep nu juist is, is een van de meest cruciale stappen om een sterk strategie voor uw bedrijf op te bouwen. Verzamel demografische gegevens van uw doelgroep, waaronder leeftijd, inkomensniveau en opleidingsniveau. Ontdek hun interesses en favoriete sociale netwerken. Met deze informatie kunt u uw doelgroep bereiken met de juiste boodschap. Prijzen bij WGO beginnen al vanaf €275!


4. 24/7 bereikbaar

Met een online aanwezigheid staat uw bedrijf of organisatie 24 uur per dag, 12 maanden per jaar online voor iedereen, waar ook ter wereld.


5. Uw online aanwezigheid voegt vertrouwen, geloof en hoop toe aan uw klanten

Dit laat zien hoe uw bedrijf de andere een stap voor is en hoe uw producten of service gemakkelijk te begrijpen zijn. We hebben gemerkt dat klanten altijd een product of service willen kopen die ze begrijpen. Want niemand koopt iets die hij niet begrijpt toch? En als u dan niet online vindbaar bent of weinig tot geen informatie heeft over uw producten of service dan zal de potentiële klant wellicht naar een ander bedrijf gaan.


6. Communicatie en klantenservice op zijn best

Stel je voor dat je gewoon achter je computer zit en op de verzendknop hoeft te klikken? En in enkele seconden heeft u bestaande en toekomstige klanten op de hoogte gebracht van uw nieuwe producten, promoties en prestaties, geweldig toch? Of stel je voor niet meer die constante saaie vragen die je dagelijks krijgt, nu kunnen klanten zelf hun antwoorden vinden op je website of op je sociale media


Met uw bedrijf online gaan is geen keuze meer, het is noodzakelijk!

Ontvang tips van ons!

Volg ons op sociale media!

Copyright 2020 - Intal Media

Samen Sterk Online!